La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
Divendres, 18 d’octubre de 2024, a les 20.00h

Névoa i Vicenç Solsona

Paraula d'Amália

Una veu tocada per la saudade i el fatum però alliberada de la condemna a un destí advers i un autèntic prestidigitador de les cordes, ensinistrador de la sensualitat que atresoren els ritmes més càlids i suggeridors del planeta.

La cantant Núria Piferrer, Névoa, i el guitarrista Vicenç Solsona, tornen a unir-se per a presentar-te en directe el seu tercer treball discogràfic: Paraula d’Amàlia, un homenatge a la fadista i escriptora portuguesa Amália Rodrigues.

Névoa va començar a cantar fado l’any 2000 i ha publicat diversos discos on ha barrejat el melancòlic gènere musical portuguès amb altres gèneres musicals, com la música clàssica, el pop o el jazz en temes que canta en portuguès, castellà o català, la seva llengua materna. El projecte comú amb el guitarrista Vicenç Solsona data del 2010 amb tres elapés editats fins ara.

Consciència de classe, el segon treball sorgit d’aquesta col·laboració, mesclava gèneres diversos per parlar de fraternitat; mentre que Paraula d’Amália, el tercer disc conjunt de Névoa amb Vicenç Solsona, que presenten al circuit, pretén ser un homenatge a la fadista i escriptora portuguesa Amália Rodrigues.

> Podreu fer-ne les reserves a partir del 3/10.