La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
FAQS
Soc menor d'edat. Hi puc participar? Sí, pots participar-hi. Necessitaràs l´autorització dels teus pares o bé del teu tutor.
Què es considera cançó d’autor? Entenem la cançó d’autor com un gènere musical vocal de petit format (màxim 3 persones) en què la persona creadora interpreta la seva pròpia música independentment de l’estil o instruments utilitzats.
Si faig covers/estàndards de temes puc participar-hi? L’essència del concurs és fomentar la creació pròpia, raó per la qual es requereix que tant la lletra com la música siguin teves.
Quin és el protocol que se segueix quant a drets d'autor? Les cançons han de ser teves (tampoc s’accepten versions), i apostem perquè segueixi sent d´aquesta manera. D'altra banda, l´ únic requisit és que que ens deixis conèixe’t millor i que el teu pas pel concurs quedi ben documentat. A les bases oficials trobaràs informació relativa a la protecció de dades i a la llicència dels productes audiovisuals generats durant el concurs.
He de pagar per a reservar entrada? No, el Concurs és totalment gratuït.
Hi haurà espais habilitats per a persones amb mobilitat reduïda? El Centre comptarà amb espais habilitats per a atendre aquestes necessitats, tant a la zona de l´escenari com als serveis.  En el cas que tinguis alguna necessitat concreta, contacta amb nosaltres.
Hi ha aparcament als voltants? A la secció Contacte trobaràs informació relativa a la nostra ubicació, mitjans de transport i aparcaments més propers.
Puc fer fotos o gravar en vídeo els concerts? Si ets un professional de la fotografia i/o l’enregistrament audiovisual et demanem que et posis en contacte amb l'organització del certamen. En el cas que no ho siguis, podràs documentar el teu pas pel certamen mencionant-nos a les xarxes socials.
Com puc contactar amb l’organització si tinc preguntes addicionals? Si tens dubtes i/o suggeriments, contacta´ns  a través de l’adreça electrònica concurs@hortadautor.cat.