La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
Bases del concurs
HORTA CANÇÓ D’AUTOR
21è Concurs de Cantautors/es d’Horta-Guinardó

Inscripcions: Del 15 de febrer al 31 de març de 2023

Semifinals: 16 de juny, a les 20.00 h i 17 de juny, a les 19.00 h
Centre Cívic Matas i Ramis

Final: 18 de juny, a les 19.00 h 
C/ Feliu i Codina, 20 de Barcelona
(en cas d’ inclemència meteorològica es trasllada al CC Matas i Ramis)

BASES

1. La convocatòria romandrà oberta en el període comprès entre el 15 de febrer i el 31 de març de 2023

Les inscripcions es podran realitzar a través del formulari web: hortadautor.cat


2. Per a concursar s’haurà de presentar la fitxa d’inscripció degudament emplenada a través del web hortadautor.cat i adjuntar-hi en format digital els tres temes d’autoria pròpia, la lletra de les cançons presentades i el rider tècnic per a l’actuació en directe.

La traducció és indispensable en cas de presentar temes en una llengua que no sigui el català o el castellà. 

3. A la inscripció s’haurà d’especificar el tipus d’instruments acompanyants, que en cap cas es podran modificar a les actuacions de semifinals. A la final sí es podran modificar els temes presentats, facilitant-ne, però, prèviament a l’organització la lletra i el rider corresponents.

4. No s'hi podran presentar els guanyadors/es de les edicions anteriors. Així mateix, les persones que ja hagin participat en edicions anteriors no podran interpretar cap dels temes amb què van concursar.

5. Una comissió de selecció, formada per l’organització i persones de l’àmbit musical, escollirà 16 propostes per a participar en les semifinals del concurs.

6. Els semifinalistes es comprometen a aportar una fotografia de qualitat, una breu biografia artística i identitat de xarxes socials per a promocionar la seva participació en el certamen a través de mitjans de comunicació i xarxes socials.

Semifinals: 16 de juny a les 20.00 h i 17 de juny a les 19.00 h  

7. De les propostes interpretades en directe a les semifinals, el jurat en seleccionarà els 6 finalistes.

Final: 18 de juny, a les 19.00 h (C/ Feliu i Codina, 20).

8. Els participants podran actuar amb un màxim de dos músics acompanyants

9. L’ordre de les actuacions i les proves de so serà establert prèviament per l’organització. En cas d’absència, el participant queda exclòs del concurs. Als participants se’ls comunicarà per telèfon mòbil (WhatsApp) i correu electrònic l’horari en què se’ls convoca.

10. El jurat de la fase final valorarà les propostes tenint en compte 4 conceptes definits: text, música, veu i presència escènica. La seva decisió serà pública i no susceptible de reclamació. El concurs es podrà declarar desert. 

11. L’organització podrà adoptar totes aquelles decisions que afavoreixin la bona marxa del concurs, fins i tot en qüestions no previstes explícitament en aquestes bases.

12. Els participants donen el permís a Horta Cançó d'Autor per a usar les imatges i enregistraments facilitats per a qualsevol dels seus productes de difusió (pàgina web, fulletons, mailing, agendes, xarxes socials, entre d´altres).

Els participants autoritzen a l'organització a utilitzar la seva imatge  en els enregistraments que es facin durant el procés del concurs, de manera gratuïta, per a qualsevol dels seus mitjans de difusió citats anteriorment.


13. Es preveu realitzar un reportatge fotogràfic i audiovisual del certamen per a futures accions promocionals. Els/les participants es comprometen a autoritzar-ne els enregistraments, els quals es llicenciaran a través de Creative Commons.

14. En cas que el desenvolupament normal del concurs es vegi alterat per restriccions imposades per emergència sanitària o alguna altra causa de força major, el certamen es programarà en dates alternatives.

15. La participació en el concurs implica l’acceptació íntegra i incondicional d’aquestes bases. 


PREMIS

Premi del Jurat
• 1500 €*
Participació durant l’any següent en un concert de promoció dins de la programació musical del Centre Cívic Matas i Ramis.

Premi Millor Cançó
• 700 €*

Premi del Públic (a la final)
• 300 €*

Finalistes
• 150 €*/**

*L’import net dels premis restarà subjecte a les retencions i obligacions fiscals i tributàries que siguin aplicables en el moment del seu lliurament.

**La remuneració per participar a la final és incompatible amb el Premi del Jurat, Premi Millor Cançó i Premi del Públic.