La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
Qui som?
Què és Horta Cançó d´Autor?
Horta Cançó d’Autor és un projecte cultural especialitzat en música d’autor.  
 
Des de l’any 1997, el Centre Cívic Matas i Ramis ha organitzat un certamen musical que, amb el pas dels anys, s’ha consolidat com un referent en la promoció de nous talents i ha aconseguit ser el concurs de cantautors més antic de Catalunya.   

Nascut com a Concurs de Cantautors/es d’Horta-Guinardó, l’any 2021 el certamen es modernitza per a incloure un ventall més ampli de propostes estilístiques i passa a rebre el nom d’Horta Cançó d’Autor.

Horta Cançó d’Autor…
 
-És ampliar horitzons.
-És un concurs biennal
-És una programació musical.
-És un projecte educatiu.
-És música.

Quina és la nostra missió?

La nostra missió principal és la de divulgar la cançó d'autor, la qual entenem com a gènere musical vocal de petit format en què la persona creadora interpreta la seva música independentment de l’estil o instruments utilitzats.

Volem apropar la música d'autor al barri d'Horta i ser un referent a l’hora de promocionar el talent emergent, ja que volem recolzar-lo des de l'inici de la trajectòria per a fer-lo arribar el més lluny possible.

Compromesos amb el talent i les noves tendències i necessitats musicals, un altre dels nostres objectius és el de facilitar un espai on es puguin crear nexes i fusions entre els artistes.

Quins són els nostres valors?

Ens definim com a feministes, perquè el talent no té gènere, raça ni estil.  
Ens mou la necessitat de divulgar el talent local. Perquè n’hi ha (i de molt bo).
Lluitem perquè la música ens uneixi i sigui un lligam indestructible.