La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
Què és HCA?

Què és Horta Cançó d’Autor?

Horta Cançó d’Autor és un projecte cultural especialitzat en música d’autor.  

 

Horta Cançó d’Autor…

-És un concurs biennal
-És un projecte educatiu
-És un circuit de concerts
-És una programació musical


Concurs biennal

Des de l’any 1997, el Centre Cívic Matas i Ramis ha organitzat un certamen musical que, amb el pas dels anys, s’ha consolidat com un referent en la promoció de nous talents i ha aconseguit ser el concurs de cantautors degà de Catalunya.  

Nascut com a Concurs de Cantautors/es d’Horta-Guinardó, l’any 2021 el certamen es modernitza per a incloure un ventall més ampli de propostes estilístiques i passa a rebre el nom d’Horta Cançó d’Autor.


Circuit de Concerts

La cançó d’autor és ben viva, i a la primavera floreix pels carrers i places d’Horta recobrant l’esperit del músic de carrer en espais simbòlics del barri.

Consulta-la aquí


Programació Musical

La cançó d’autor es viu de forma transversal al Matas i Ramis, ja que tant els talents emergents com les propostes més consolidades passen per l’escenari del centre.

Consulta-la aquí


Projecte Educatiu

Vibra és un projecte de cocreació artística entre una institució educativa i una institució cultural, amb la voluntat de compartir amb els infants un procés de creació artístic basat en l’aprenentatge experiencial. Es busca que abandonin el rol de consumidor passiu i esdevinguin productors culturals.