La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
Publicada el 29/8/2024
Horta Cançó d'Autor estrena nova programació de tardor
L’últim trimestre de l’any compta amb una proposta variada en què figuren diversos concerts, un concurs de teloners i la celebració del cicle 25N.
La nova estació arriba ben carregada d’activitats musicals. Durant els pròxims tres mesos, comptarem amb un concurs de teloners que decidirà l’artista convidat al concert de Névoa i Vicenç Solsona, que tindrà lloc el 18 d’octubre (podreu consultar-ne les bases al web a partir del 2/9). L’actuació portarà imprès el segell de la  melancolia del fado, la sensibilitat de les lletres d’Amália Rodrigues i unes cordes ben sensuals (reserves al web a partir del 3/10). 

A més, a mitjans de novembre també ens endinsarem en el cicle 25N com celebrem any rere any. La comissió de gènere Marea Lila de l’Associació Rodautors conduirà dues activitats. 

D’una banda, un espai de composició feminista per a aprendre i aprofitar les eines creatives de la composició, dirigit tant a artistes com a persones externes que també vulguin participar-hi (reserves a partir del 2/9 aquí).

De l’altra, una vetllada poeticomusical per a dur a terme tres rondes de concerts de cantautores pertanyents a la comissió. També comptarem amb un espai destinat a un micro obert en què hi podran participar aquelles dones i dissidències que vulguin reivindicar la lluita feminista als escenaris (reserves a partir del 2/9 aquí).

El 15 de novembre, torna al nostre equipament l’última guanyadora de la XXIa edició del concurs Horta Cançó d’Autor: Lia Sampai. Dins del circuit Escena – Barcelona Districte Cultural, l’artista i la seva banda presenten Un Delta fràgil, un àlbum amb reminiscències de la jota i la cançó popular que reviu els paisatges de la seva infantesa i el bressol de la seva música (reserves al web a partir del 31/10). 

L’artista Mona DI, per la seva part, també ofereix una tarda amb tres activitats: sessió de fotos per a aquelles artistes que vulguin un book, entrevista per a saber més sobre el seu procés creatiu i l’espai que tenen les dones en el sector musical i una sessió de vinils per a tancar la nit (reserves a partir del 2/9 aquí). L’activitat està vinculada a la seva exposició fotogràfica Rebel Girl Project, que podreu visitar a l’equipament des de l’11/11 fins al 10/1 del pròxim any.