La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
Publicada el 3/10/2024
Névoa i Vicenç Solsona: el concert ja té les reserves disponibles
La cantant Núria Piferrer, Névoa, i el guitarrista Vicenç Solsona presenten el seu disc Paraula d’Amália, el divendres 18 d’octubre. Hi comptaran amb la participació d'Enric EZ com a teloner.
L’àlbum és tot un homenatge a la fadista i escriptora portuguesa Amália Rodrigues. 

El duet va començar la seva història amb el fado l’any 2000, any des del qual han publicat diversos discos on han barrejat el melancòlic gènere musical portuguès amb altres com la música clàssica, el pop o el jazz. 

A dalt de l’escenari s’uniran la veu de Névoa, tocada per la saudade i el fatum, i un prestidigitador de les cordes, Vicenç Solsona, que sap ensinistrar la sensualitat com ningú altre.

El projecte comú dels dos artistes es remunta fins al 2010 amb tres elapés editats fins a l’actualitat. Consciència de classe, el segon treball sorgit d’aquesta col•laboració, mesclava gèneres diversos per parlar de fraternitat; mentre que ‘Paraula d’Amália’, el tercer disc, pretén ser un homenatge a la fadista i escriptora portuguesa. 

Abans, però, comptarem amb l'actuació del teloner Enric EZ, que va ser el vencedor del concurs de teloners d'aquesta tardor. 

>  A les 20.00 h: Enric EZ

>  A les 20.30 h: Névoa i Vicenç Solsona 

Reserveu les vostres entrades aquí