La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
Enric EZ
Enric EZ, cantautor multiinstrumentista, fa "Life músic" Estil eclèctic que es podria englobar dins de la música mediterrània i d'autor, en definitiva, música sobre la vida. L'u de gener del 2021 publica el segon treball de llarga durada que inclou els senzills que ha anat presentant durant el 2020: Busco la Vida, Dislèxia, Primavera, Origen. Paral·lelament, també durant el mateix any presenta Bellesa col·lateral amb Sandra Bautista composta i interpretada a mitges des de la distància. 

El gener del 2020 enregistra un directe per al programa Folc a l'estudi de TV3. El 2017 publica el primer disc "Som rius". Amb més de quinze anys de professió a l'esquena ha participat i participa com a instrumentista o director musical de bandes com: Circ Cric (amb Tortell Poltrona), Guillem Albà, Estanislau Verdet (Pau Vallvé) Se Atormenta Una vecina, Karol Green, A ciegas, La fundación Tony Manero, Los Fulanos, Brodas Bros, Marina BBface...