La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
Lola Bou & Manel Brancal
TALLAT EN DOS és el nou treball musical de Lola Bou i Manel Brancal. Els dos artistes polifacètics uneixen talents, trajectòria i experiència per a donar vida a un repertori propi, eclèctic i ple de matisos. 

El concert de petit format, a duo, mostra un ambient íntim, intens i amb força. Amb veu, guitarres, loops i efectes es crea, amb una sensibilitat compartida, l'atmosfera sonora per a uns textos emocionals, amb veu de dona: complicitat, fusió, creativitat i recorregut vital per compartir a sobre l'escenari. 

El treball en equip d'aquests dos compositors suma de forma sinèrgica i dóna com a resultat un estil propi, al marge dels corrents musicals més comunes dintre la música d'autoria. 

TALLAT EN DOS conté catorze temes, dotze d'ells propis més una versió de l'Havanera de l'òpera Carmen de Bizet, una altra de la cançó "Boca de rosa" de Javier Ruibal i dos poemes musicats de Margarita Ballester i Ernestina de Champourcin.