La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
Eva Verde
Sóc l'Eva Verde, cantant, professora i productora musical. Formada a l'Escola Municipal de Música de Sant Andreu en cant, piano i flauta dolça. Després de fer la carrera de Biologia i un màster en Fisiologia Integrativa, vaig decidir dedicar-me per complet a la música. 

Actualment estic cursant el segon any del grau superior de música gràcies a haver guanyat l'any 2019 la Beca Ferrer-Salat per realitzar els estudis complets de cant al Conservatori Superior del Liceu en la modalitat de Jazz. L'any 2020 vaig publicar el meu primer disc juntament amb el guitarrista Publio Delgado, anomenat "Unexpected". 

És una selecció de cançons originals en català, castellà i anglès; cançons acústiques, cançons que evoquen la música amb la qual he crescut i en la que crec: el folk, el pop, el jazz i la bossa-nova, la música de James Taylor, Elis Regina, Paul Simon o Joni Mitchell. Junts, a més, apareixem presentant altres composicions originals a la nova edició (2020) del programa de TV3 "Folc a l'estudi". 

També he participat en la producció de l'últim disc del Manel Joseph (2021). Des de fa anys canto moltes cançons d'altres compositors, i tenia moltes ganes de compondre la meva pròpia música i els meus propis poemes. Així que em presento a aquest concurs amb la il·lusió de fer arribar aquestes històries viscudes amb la meva veu.