La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
Ona Mae
Sóc una cantautora que viu a cavall entre Barcelona i Bordeus (França). 

Compondre cançons (lletra i melodia), és per mi una de les coses més apassionants que hi ha.  Cantar-les i aconseguir connectar amb el públic, el més gratificant de tot. Difícil, però és on tinc el focus posat: arribar a transmetre, i que bonic quan succeeix! (#CancionesConAlma, el meu hashtag preferit!). 

Estic immersa en la producció del meu primer àlbum, de manera independent i autogestionada. Javier Guisado (@funksatelite), a part de ser un dels músics que m'acompanyarà, és també el productor d'aquest projecte. Nou cançons pròpies i una versió. Està ple de pinzellades folklòriques (rumbes, boleros, Colombiana flamenca, samba, vals, ranxera, "cuecas", etc.).

Sense arribar a ser res pur, viatjo per diferents tradicions, buscant ànima i fusionant amb el que porto dins. Esperem poder treure'l a la llum a partir d'aquest estiu. Participar en aquest concurs mostrant 3 temes de l'àlbum, significa una oportunitat per intentar moure el projecte i guanyar visibilitat. 

Què vull aconseguir? Que tot aquest esforç i determinació, sigui l'inici d'un llarg viatge: necessito seguir fent música, M'APASSIONA, decideixo materialitzar una selecció de les meves composicions per compartir-les. Ara sí, crec en el que faig. Em llanço. A la vegada veig necessari entendre el món i el mercat musical per poder viure de les meves cançons com artista independent.
 
En l'àmbit d'estil musical, em costa definir-me: sóc molt inquieta i m'agrada experimentar. La música africana m'inspira molt. Toco el Kamélé N'goni (una arpa africana, germana de la Kora) i els Kass-kass (un instrument de percussió menor bastant desconegut). M'agrada incloure'ls i fusionar-los amb aquesta música d'autor (on sobretot toco amb la guitarra).