La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
Ernest Bombí
Vaig néixer el 19 de gener de 1997 a Barcelona, fill de pare i mare músics. Als 10 anys començo a escriure les meves primeres cançons. Als 17 anys guanyo el meu primer concurs a Barcelona (Embrió 2015), amb un recull de cançons anomena’t “Colors”. Als 18 començo a composar un recull de cançons anomena’t “El cielo está en la tierra”, y l’enllesteixo poc després. Amb aquest recull guanyo un concurs a Barcelona (Brot 2019), acompanyat de 5 amics “los Corazones”. 

Poc després el meu entusiasme i la meva claredat comencen a desaparèixer fruit d’una mescla de frustració per no obtenir els resultats que buscava, arrogància per creure’m el rei del mambo, pressió autoimposada y natural de l’edat i altres mogudes familiars. Desfaig poc educadament el grupet de “los corazones” i entro en un bloqueig creatiu/perfeccionista fins als 25 anys. Fins que al límit de perdre el cap, l’estiu passat se’m va acudir una idea: “Píldoras Imperfectas, un remedio para la desgracia”, un marc conceptual en què poder publicar les meves cançons encara que no siguin “perfectes” i poder recuperar la meva eina de desenvolupament, les cançons. 
Pots conèixer més de Ernest Bombí a:
- https://www.instagram.com/ernestbombi/