La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
Hugo Arán
Hugo Arán (Barcelona), autor, músic, lletrista i productor. En la seva primera etapa se sent atret per la música brasilera, la qual es deixarà notar més tard en moltes de les seves composicions. El 2014, després d'un viatge a Amèrica Llatina grava el seu primer disc, Anuario, amb la producció del xilè Carlos Narea, un àlbum concebut entre Espanya i el Brasil. 

De tornada a Barcelona, s'embarca en el seu segon projecte com a autor i productor, Memoria Muscular (2017), un treball en el qual compta amb la col·laboració de El Kanka, Ana Rossi i Márcio Faraco, un dels seus grans referents. 

El 2021, i després de diversos viatges pel continent americà, presenta Extinciones y sus causas. Un extens treball en el qual compta amb més de 20 músics de l'escena del jazz de Barcelona. El 2023 llança Ar, un disc de col·laboracions pel qual transiten la tradició de les percussions i els ritmes del Brasil. Lletres en espanyol i portuguès i músics de tots dos costats de l'Atlàntic conformen un mosaic sobre l'afinitat musical iberoamericana.