La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
Enric EZ
Actualment presento el 3r disc del meu projecte personal. Dedico la major part del meu temps com a artista a aquest projecte, sobre el qual vull anar fent i creixent. Malgrat que no és fàcil en el moment que vivim. Per això m'ho plantejo com un camí llarg de molta feina, constància i amor per la música (per això hi sóc i segueixo endavant). 

Enric EZ (Barcelona) és un artista, cantautor, intèrpret i productor català. Actualment es dedica a compondre i produir els seus propis àlbums, així com a fer gires arreu del territori català. A banda del seu treball personal ha participat en múltiples projectes musicals de referència. La trajectòria artística d'Enric EZ dins la indústria musical comença l'any 2005 com a fundador de la banda "Se atormenta una vecina", de la qual n'és director musical. Guanyadors dels premis ARC 2005, realitzen gires per a tot l'estat, esdevenen banda resident a la Sala Apolo de Barcelona durant dos anys i són la banda de La Marató de TV3 durant tres anys consecutius. Paral·lelament, treballa en altre projectes com Estanislau Verdet (Pau Vallvé), A Ciegas (amb Jonathan Herreros d'A Contra Blues) o la Fundación Tony Manero. 

L'any 2013 s'estableix a Berlín on engega diversos projectes amb músics de la ciutat com Make a Move o The Patillas Family, entre d'altres. De retorn a la seva ciutat natal inicia el que serà la llavor del seu projecte personal que naixerà l'any 2017 amb la sortida del primer àlbum "Som r i u s". És llavors quan es mou cap al Montseny, on comença a crear vincles amb nous artistes com Tortell Poltrona i s'encarrega de la interpretació i direcció musical de la banda del Circ Cric durant els següents dos anys. Al mateix temps treballa diferents projectes com Karol Green, BCN Soul Choir, Alba Bioque, Muchaho Serviole, Aziza Brahim i diversos projectes de Nación Funk. Enregistra també la música de programes de televisió com Joc de Cartes, La Meva i Pop up Xef de TV3, Menudos Torres de TVE, La cuenta por favor de Telemadrid. 

Entre gires i gravacions, s'autoprodueix el segon disc que surt l'1 de gener del 2021 amb el que realitza una trentena de concerts per l'estat i guanya diversos concursos com "Lafi" d'Andorra o Satankosound, gràcies al qual enregistra el seu tercer disc que veurà la llum el 2023. El setembre del 2022 participa en el concurs "El corral" de Ripoll on és guardonat amb el tercer premi. Actualment, es troba en ple llançament del tercer disc "Oníria" i, mentrestant, comparteix escenaris amb diversos artistes com Guillem Albà, Live Choir o A ciegas.