La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
Sandra Bautista
Graduada en Educació, va exercir de professora de primària mentre forjava la seva carrera com a cantautora. La seva trajectòria comença el 2017 amb el llançament de la maqueta "La casa de les mil olors", amb què l'any 2018 guanyaria el concurs català Sona9. 

Durant la seva participació, es va animar a formar una banda per acompanyar-la als escenaris més grans, això sí, mantenint l'autoria de les cançons i l'essència de guitarra i veu com a eixos principals. El premi Sona9 li va permetre gravar el seu disc "Trapezista", que va veure la llum a finals del 2019. La gira de presentació es va veure interrompuda per la pandèmia però darrerament ha continuat actuant en diversos escenaris. Paral·lelament, està llançant single a single el que serà el seu nou àlbum, que per primera vegada està produït per la Sandra i que inclourà cançons en castellà, català i una en portuguès, seguint la línia de la diversitat lingüística que uneix tota la seva obra. 

Les seves cançons sonen tan complexes com senzilles i estan compostes de manera estructurada alhora que intuïtiva, aconseguint així peces d'artesania suggerents en què la cantautora s'obre en canal, servint-se de gèneres tradicionals del folklore nacional i llatinoamericà i d'altres més moderns. Tot això vestit amb una veu delicada i pròpia i una posada en escena natural.