La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
Mireia Zamora

-AUTOCURA POST-CATARSI(S) serà el nou disc de Mireia Zamora, però a la vegada, un projecte-. Disc vinculat amb la reivindicació de ser qui soc. 

Música d'autora, en català i castellà fusionant sonoritat electrònica amb percussió ibèrica. Un projecte acompanyat per la Paula Folch, psicòloga, coach i divulgadora, que ens farà un recorregut de cada cançó. Aquest projecte pretén portar per diversos estats de consciència, des d'un passat a una auto-cura. Acompanya a curar a viure i sobretot, sentir -sentir des del cor-. AUTOCURA POST-CATARSI és un renéixer, un guarir, un alliberar-se, en forma de sanació. És un vibrar positiu, és un ballar amb color blanc, e´s una eina per a totes i tots per normalitzar qui som, perquè la cura no és res més que entendre i acceptar. 

Desitgem que us deixeu impregnar per la màgia d'aquestes cançons i us deixeu acompanyar en aquest brollar interior.-. Mireia Zamora, Mireia com a nom artístic en el primer àlbum, és una artista emergent gironina que viu a Barcelona. En el seu debut va quedar semifinalista dels Premios MIN com a millor àlbum en català i semifinalista amb doble nominació als Premis ENDERROCK 2019, com artista revelació del 2018 i com a millor cançó d'autor amb "Silenci i crit". El seu primer treball va ser Des del cor (RGB Suports, 2018), produït per Toni Xuclà. En aquest últim, ens parla sobre la crisi dels refugiats, la llibertat de les dones, el càncer infantil, les pors, entre d'altres. Una persona compromesa amb les causes socials i el canvi intern. Aquest 2023 està produint aquest projecte i té moltes ganes de començar a ensenyar el que serà aquesta nova etapa artística i personal.