La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
El Batalla
Sóc El Batalla, tinc 24 anys i estic lluitant per a fer créixer un projecte personal. Escric des dels 16 per una necessitat creativa i motivat per referents com Guiu Cortés, Dr. Fargo o Chorlito. Faig cançons d'autor amb fusió d'estils: rumba, rock, blues, entre d'altres.

Actualment, estic enregistrant un CD amb l'objectiu de presentar un recull de temes i fer directes acompanyat de La Banda (guitarres, bateria, baix, saxo, violí i teclat). L'últim any he actuat en locals de Barcelona amb un format a duo acompanyat de Roger Mir a la guitarra solista. És el format que us presento. 

Simplement, el fet de fer música em fa sobreviure en un món que no m'agrada. Podria dir que el meu propòsit és fer arribar missatges, emocions o vivències a persones que per un motiu o altre s'identifiquen amb les més lletres. M'agrada la idea d'arribar a ser capaç de transmetre com tants cantautors ho han fet amb mi. 

Ha costat molt deixar de costat les pors, però ara estic tirant endavant el projecte amb seguretat i no hi ha res millor que sentir-se lliure de ser un mateix i fer artísticament el que desitges. Tot això també és gràcies al Roger, amics i familiars que li han donat valor al projecte.