La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
Eloi Duran
Eloi Duran és el jove cantautor tarragoní que ofereix una sonoritat pròpia amb el seu "Indie pop que cura el cor". Aquest estil inventat barreja la cançó d'autor i l'indie pop electrònic per trencar barreres sonores i arribar directament als cors de qui l'escolten. 

Amb referents que van des de l'intimisme d'Arlo Parks, Ferran Palau o Magalí Datzira a l'electrònica de Maria Arnal i Marcel Bagés o b1n0; l'artista explora un univers naïf on conviuen la nostàlgia, l'amor, el desig i l'esperança. Va guanyar la menció "Ç" a Millor lletra de cançó en català a la Mostra de Música Jove Desconnecta (2022), que organitza Lluïsos de Gràcia, la revista L'Ampli, The Indian Runners i Òmnium Gràcia. 

També va obtenir el Segon premi del Jurat del concurs de bandes emergents Delayta'ns (2022), organitzat per l'Ajuntament de Premià de Mar i l'Associació Cultural Centre l'Amistat. Ha sigut finalista del concurs d'artistes emergents Festival Brot (2021) organitzat pel Departament de Joventut de Barcelona i el productor Miguel Zamarripa. També ha format part del programa de suport a grups musicals emergents Pedrera 3.8 (Barcelona, novembre 2021 - juny 2022) organitzat pel Centre Cultural Albareda, l'Espai Jove La Bàscula i el productor Miguel Zamarripa. Durant la primavera de 2023 veurà la llum el seu segon EP titulat "El que veig quan miro", el qual permetrà a l'artista fer-se el seu lloc a l'escena musical catalana emergent. 

El mes de maig presentarà l'àlbum a la FIM (Fira de música emergent i familiar de Vila-seca), al Festival Límbic de Sitges, organitzat per Òmnium Cultural i al Concert de presentació del dia 12 de maig a la Harlem Jazz Club de Barcelona dins la programació del Barnasants Cançó d'autor. "El que veig quan miro" és la mirada innocent d'un nen que encara està' descobrint el món que l'envolta. Aquest infant ens confessa les experiències que va vivint com si fossin contes plens de metàfores, il·lusions i punts de vista. Com en qualsevol faula, les cançons de l'EP tenen un missatge més profund camuflat entre les lletres, tractant les percepcions de l'amor amb una cruesa dolça que es va clavant al cor fins a sanar-lo.