La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
Edició 1998
L' any d' Estopa

21 de juny de 1998 coincidint amb la Festa de la Música, dos joves músics pugen a l'escenari de la Plaça de Santes Creus, on se celebra la final del II Concurs de Cantautors/es d'Horta-Guinardó

Inscrits al concurs com a David i José Manuel Muñoz han creuat mitja àrea metropolitana per arribar a temps a la final, vénen de Viladecans on també han participat en el certamen musical que s'hi celebrava.

Pugen a l'escenari com a dos absoluts desconeguts i després d'interpretar els temes "Estopa" i "Luna Lunera" en baixaran com a triomfadors de la nit i absoluts guanyadors del certamen. El jurat ho va tenir clar i els dubtes que hi havia sobre si el que feien era o no era cançó d'autor van quedar de banda davant del talent i la força escènica del duet.

Amb l'import del premi van gravar la primera maqueta com a Estopa i..., la resta és història!!

Fa un temps van compartir confidències amb l'Andreu Buenafuente, salta al minut 5'20'' i, deixa que ells t'ho expliquin...