La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
Edició 2019
La promoció del Concurs s'intensifica al barri
A l’edició 2019 es va voler donar una major visibilitat i participació acostant el Concurs al barri. D'aquesta manera, es van realitzar algunes accions, entre les quals:
-El projecte “Apadrina un cantautor”: es va dur a terme l´elecció d´un semifinalista per part de diversos comerços d´Horta per a recolzar-lo i fer-ne publicitat en el seu establiment.
-El concert final es va traslladar a la Plaça d'Eivissa, lloc emblemàtic i neuràlgic del barri.

S´escalfen motors… binomi pintura - música

Convocatòria artística Site-specific

Una intervenció amb una obra pròpia conceptualitzada a partir de la idea de “música” i pensada expressament per a l'escala de l’interior de l’edifici (site-specific). La convocatòria va comptar amb diferents propostes. Finalment, “Chromestèsia” de la il•lustradora francesa resident a Barcelona, Anaïs Loison, va ser la guanyadora.


Homenatge als 20 anys del Concurs

CONCERTS OFF

Concert Off Concurs – Ferran Palau

El primer concert que va inaugurar l’Off d’aquesta edició, tot coincidint amb el llançament de les bases del concurs, va ser el de Ferran Palau, qui ens va presentar el seu tercer àlbum “Blanc” en solitari.

Concert Off Concurs – Mazoni

El dia 4 d’abril, amb un format acústic i intimista, Mazoni va fer el segon concert Off Concurs. D´altra banda, Joe Pask, autor valencià participant de l’edició 2017, va ser l´encarregat d’escalfar l’ambient com a teloner. Durant el concurs A més de gaudir de les actuacions dels participants durant tres dies, també es van realitzar d´altres activitats per tal de dinamitzar el Concurs. I és aquí que cal subratllar la Paella ritual, un catalitzador de sinergies entre els propis concursants i el públic. Va esdevenir un dels moments més memorables per la espontaneïtat d´uns i altres.

2019: Finalistes

-Roigé / Irene et François / Infiesta / Laura Esparza i Carlos Esteban / Rinkonete / Yuhniversia / Agnès Algueró / Dani Tejedor / Abril & Sambola / Opoloh!

2019: L'any de la Yuhniversia

-1r premi: Yuhniversia. “Yuhniversia” fa referència a la idea de que la música es la manera que té l’univers de connectar amb el “jo” més essencial, més abstracte i més concret alhora.
-2n premi: Abril & Sambola. Una exploració de diferents sonoritats que de manera natural viatgen des de la cançó d'autor fins al pop amb influències del soul i de la música urbana.
-3r premi: Opoloh!. Una mescla del so del digital reggae, el dub i el rap amb un estil particular i unes líriques poètiques.

Jurat

Adrià Garriga - mànager i membre de l'entitat hortenca de rumba catalana Sant Gaudenci.
Alba Rubió – cantautora del grup Ual·la!, 2n premi en l'edició de 2015.
Àlex Reus/Jordi Daumal – redactors del magazín musical L'Ampli.
David Jiménez – cantautor i gestor cultural.
Nuria Martorell- ex-redactora de El Periódico i gestora del projecte cultural en_Canta_dos.
Xavier Gimeno - director del Centre Cívic Matas i Ramis i coordinador del certamen.