La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
Divendres, 14 de maig de 2021, a les 20.00h

Franc: Arriscat? Sí. Eclèctic? També

CONCERT OFF

El circuit de concerts OFF arriba a la seva quarta parada, aquest cop amb Franc al capdavant de l´escenari. I què en sabem d´aquesta banda que arriba des de Sant Cugat?

Després de formar part de grups com The Amy’s Soul, Shindø o A Grup Vocal, en Francesc Abril, líder del grup, inicia un nou camí des del 2018 projecte amb Marc Sambola, compositor i productor musical.

Franc es nodreix d´estils variats, la qual cosa genera una proposta que es mou amb passes fermes entre el risc i l'eclecticisme, però a més troba com a font d´inspiració la música d´artistes de casa nostra com Judit Nedderman i d´altres de fora del nostre territori com Fink o Damien Rice.

Per cert, sabies que van obtenir el segon premi del Concurs de Cantautors/es l´any 2019? Quines ganes tenim de tornar a rebre´ls i que els pugueu gaudir com cal.

Quarta cita en marxa! Inscriu-t´hi ja!

-CONCERT OFF: FRANC
-Inscripcions: aquí
-Activitat gratuïta. Aforament limitat amb mesures de prevenció Covid-19.
-Nota recordatòria: si finalment no pots assistir a l´activitat, anul·la la teva reserva per tal que algú altre pugui aprofitar-la.