La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
Dijous, 11 de maig de 2023, a les 18.30h

Maüpas & Clara Bosch

Dins del circuit Horta Cor d'Autor

Maüpas, un dels artistes que millor representa la world music a Catalunya, estrena un nou EP pintat de sons electrònics. El disc es titula “Fulls en blanc” i en ell s'endinsa en una aventura plena de noves sonoritats sense oblidar la seva base d'arrels afrobrasileres.

Aquest treball parla de nous inicis (amb els seus finals), del dolor i la bellesa que ens ofereix estar vius, i de no perdre mai les ganes de tirar endavant. És un crit a la vida.

En aquest EP inicia un nou camí en la seva trajectòria i ha decidit tornar a fer-ho acompanyat de la Clara Bosch, una artista amb qui ja ha col·laborat anteriorment i que en aquesta ocasió ha participat en totes les fases del disc.

Combinant les seves dues formes d'entendre la música han aconseguit filar un treball pensat en compassos pocs habituals, que s’endinsa en els ritmes afrobrasilers i ens ofereix un full en blanc que s'omple de color amb l'escolta de cada cançó.

Espai: Temple (Passeig Maragall, 400) 
Concert gratuït