La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
Dijous, 1 de juny de 2023, a les 18.30h

Marta Shanti

Dins del circuit Horta Cor d'Autor

La música de Marta Shanti beu de la nova cançó catalana, el pop-rock clàssic, el folk, el country i el soul. 

Tant en la seva versió d'estudi, com en la proximitat dels Acústics amb Ànima, Marta Shanti trasllada la intensitat de la Vida amb la seva veu. Tot copsant la sensibilitat i la nuesa de l'experiència orgànica de viure, en la llengua amb què explica i canta el món.

La proximitat dels acústics de Marta Shanti contrasten amb la grandiloqüència musical de les seves produccions, però lluny de desentendre-se'n, la vulnerabilitat i l'autenticitat de les seves peces més despullades d'artifici, arriben a l'Ànima sense intermediaris. 

Veu punyent, incisiva, i alhora dolça de carícia. Les cançons de Marta Shanti en essència. Veus, guitarres, harmònica, percussió suau i expressió instintiva i preciosa. 

Amb un format acústic-electrònic, Marta Shanti, acompanyada del guitarrista i compositor Dídac Santisteban, elabora la sonoritat de les cançons a partir d'elements en directe.


Espai: Stefano (Baixada de la Plana, 33) 
Concert gratuït