La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
14/2/2021
S'obren les inscripcions per al XXè Concurs d'Horta Cançó d'Autor

L´antic Concurs de Cantautors/es d'Horta-Guinardó, enguany reanomenat com a Horta Cançó d'Autor, obre les inscripcions per a la seva 20a edició, que se celebrarà durant els dies 18, 19 i 20 de juny de 2021. Des del 15 de febrer i fins al 15 d'abril, els artistes podran fer la seva inscripció a través del web oficial www.hortadautor.cat o bé apropant-se al mateix Centre Cívic Matas i Ramis. 

Horta Cançó d'Autor, de caràcter biennal, és el concurs de cantautors més antic de Catalunya. Durant aquests anys hi han passat artistes tan coneguts com Estopa, Rafa Pons, Maika Makovski, Anna Roig, Raquel Lúa, Lia Sampai, Gessamí Boada o l'última guanyadora del concurs, Yuhniversia.

Aquest any l´objectiu ha estat modernitzar-lo i alhora mantenir-lo com un referent de la música d'autor. És per aquest motiu, doncs, que la imatge oficial, la dinàmica i la programació han experimentat diversos canvis. Més concretament: una imatge gràfica nova i harmònica amb la seva essència, l'ampliació de propostes estilístiques, la incorporació de nous premis i un nou web. A partir d'aquest mes de febrer hi podreu trobar tota l´agenda i les notícies destacades.

MÉS INFORMACIÓ  

Inscripcions: del 15 de febrer al 15 d'abril de 2021.  

Semifinals: 18 de juny a les 20.00 h i 19 de juny a les 19.00 h

Centre Cívic Matas i Ramis, C/ Feliu i Codina, 20.

Final: 20 de juny a las 18.00 h

Centre Cívic Matas i Ramis, C/ Feliu i Codina, 20 (exterior). 

INSCRIPCIONS AL CONCURS   

Bases i formulari d'inscripció

Inscripcions: presencials al Centre Cívic Matas i Ramis (emplenant la butlleta) i en línia a través del web www.hortadautor.cat. Ambdues a partir del 15 de febrer.  

PREMIS  

-Premi del Jurat: 1000 €. Participació durant l’any següent en un concert de promoció dins de la programació musical del Centre Cívic, a més d'un circuit de promoció dins de la programació musical d’equipaments públics de Barcelona i d’altres sales del territori.

-Premi Millor Cançó: 600 €

-Premi Proposta Original: 600 €

-Premi del Públic: 200 €   

CIRCUIT DE PROMOCIÓ DEL CONCURS: ELS CONCERTS OFF  

-19/3/2021, a les 20.00 h – Concert Queralt Lahoz

Presentació del disc 1917, un àlbum on conflueixen les arrels del flamenc, les músiques urbanes i el hip-hop.

-16/4/2021, a les 20.00 h – Concert Sara Terraza & The Black Sheep

Amb el propòsit d´oferir un tast de música fresca i d´estil neo soul, presenta un projecte amb què mostrar-se i demostrar-se.

-30/4/2021, a les 20.00 h - Concert Magalí Sare & Manel Fortià

A la recerca de noves sonoritats a través dels estàndards de jazz i de músiques d´arrel del folklore de casa nostra o d´allò que ens arriba de més enllà.

-14/5/2021, a les 20.00 h - Concert Franc

Inspirats per artistes de casa i, d´altres estrangers,  Francesc Abril i Marc Sambola ens fan arribar una proposta eclèctica i arriscada.

-5/6/2021, a les 12.00 h - Vermut musical amb Jep Cardona, El Sobrino del Diablo i Mr. Rodríguez. Homenatge a ACTA (Associació de Cantautors Taller Autònom).

Tres figures seminals de la cançó d'autor pugen a l'escenari amb la intenció de celebrar la vida i la cultura.  

Tots els concerts son gratuïts amb inscripció prèvia al web www.hortadautor.cat