La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
Publicada el 10/5/2023
Horta Cançó d'Autor 2023: aquests són els 16 semifinalistes
La 21a edició del concurs de cantautors ja compta amb els artistes que es disputaran els quatre premis d’ enguany.
Després d’una difícil i intensa deliberació, la comissió de selecció del certamen ha emès el seu veredicte.  

Setze participants han aconseguit arribar fins a les semifinals que se celebraran el 16, 17 i 18 de juny al Centre Cívic Matas i Ramis i que tenen com a objectiu no només premiar el guanyador/a de l'edició 2023, sinó també atorgar els premis de millor Cançó, premi del Públic i premi per ser finalista.  Com es pot comprovar, l'equilibri marcarà les semifinals d'enguany: 8 dones i 8 homes. 

Aquests són els seus noms: Núria Duran, Lia Sampai, Clara Palet, Ernest Bombí, Hugo Arán, Míriam Fèlix, Enric EZ, Sandra Bautista, Andreu Peral, Laura Valls, Mireia Zamora, El Cantante del Greco, El Batalla, Sara Aldana, Alba Luz i Eloi Duran.  

L’enhorabona als artistes seleccionats. També volem manifestar el nostre agraïment més sincer a tots aquells cantautors i cantautores que han volgut participar-hi. Encara ens queden moltes edicions a celebrar. 

Pròximament trobareu més informació sobre cadascun d’ells a les nostres xarxes, a més d' altres informacions del vostre interès.