La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
Publicada el 20/6/2023
Lia Sampai guanya el 21è concurs d'Horta Cançó d'Autor
L’artista barcelonina s’alça amb el premi del jurat i guanya 1500 €, a més d’un concert de promoció durant els pròxims mesos.
L’última guanyadora del concurs, Alba Morena, ja té successora. 

L’edició d’enguany, després d’una intensa competició durant dues semifinals i la final decisiva, ja coneix el nom de la nova guanyadora. 

La nit del diumenge 18 de juny, el barri d’Horta i, més concretament, el carrer de Feliu i Codina va ser testimoni directe de la victòria de Lia Sampai, cantautora de 28 anys que es va convertir en la gran premiada i en la sisena dona del concurs que rep el premi del jurat al llarg de la seva història. Els temes que va interpretar van ser: Eudald, L’ànima dels absents i Vens, cançons que es caracteritzen per l’essència i les coses petites, segons les seves paraules. 

El jurat va estar constituït durant les diverses jornades per Xavier Gimeno, organitzador del certamen; Carles Llacer, gestor cultural; Núria Alcover, programadora musical; Ricard Peris, cofundador del festival Barnasants i David Morell, soci fundador de la revista musical Mondo Sonoro. 

D’altra banda, el certamen també va conèixer les persones guanyadores dels altres dos premis que s’atorgaven, entre les quals:

-Premi Millor Cançó (per Memoria histórica), retribuït amb 700 €: Alba Luz 

-Premi del Públic, retribuït amb 300 €: El Batalla 

Amb èxit de públic assistent durant tot el cap de setmana, l’organització conclou la 21a edició amb entusiasme i amb moltes ganes de continuar treballant pel talent emergent i la música d’autor. 

La 22a edició serà el juny de l’any 2025.  


> Podeu escoltar la música de la guanyadora aquí.

> Podeu veure diferents moments del concurs a l'instagram del projecte, hortadautor.