La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
Publicada el 22/6/2023
El projecte Vibra finalitza el curs amb el gran concert escolar
El passat 10 de juny, 50 alumnes de 5è de primària de l'escola Mare Nostrum d'Horta van celebrar el seu concert final "El mare vibra" al Centre Cívic Matas i Ramis.
L'actuació ha estat el resultat del projecte pilot Vibra, una proposta de cocreació artística entre cultura i escola que ha comptat amb el suport d'ICUB, el Consorci d'Educació i el districte d'Horta- Guinardó, i que ha perseguit que els infants abandonin el rol de consumidor passiu i es converteixin en productors culturals tot desenvolupant la seva imaginació durant el procés creatiu.

El cantautor i músic Joan Colomo ha estat qui ha assumit la conducció de la iniciativa durant aquest curs escolar i qui ha desenvolupat tot el procés de manera conjunta amb els infants, el personal docent i les figures mediadores.

D'aquesta manera, s’ha viscut el tancament d'un procés amb una representació que va comptar amb l'eufòria d'un alumnat que va cantar dotze temes, entre els quals també els dos himnes nous de l'escola i l'entusiasme de tot el públic i la comunitat educativa.

> Podeu escoltar les diferents cançons creades aquí