La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
Publicada el 3/7/2023
Així va ser la màgia d'Horta Cançó d'Autor 2023
Dos dies de semifinals i un diumenge de final van generar moments i atmosferes especials que cal recordar.
El 21è concurs de Cantautors/es d’Horta-Guinardó quedarà emmagatzemat a la memòria del públic assistent com una edició amb uns semifinalistes i finalistes que traspuaven talent un cop pujaven a l’escenari de l’equipament. 

Dues semifinals que van agrupar 16 artistes amb ganes de deixar la seva empremta entre el jurat i una final al carrer Feliu i Codina que va demostrar el bo i millor de cadascun dels cantautors finalistes van ser la combinació màgica que va impregnar els tres dies consecutius. 

Els nervis dels semifinalistes que s’enfrontaven a un públic desitjós de veure un concert non-stop de bona música, un equip tècnic que cuidava fins a l’últim detall el so, la il·luminació i l’escenari, a més d'una organització del certamen que vetllava en tot moment per a la bona conducció de l’event i el benestar de totes les persones implicades. 

No només volem agrair la participació de tothom, sinó també comprometre’ns a seguir treballant com fins ara per donar a la música d’autor el lloc que es mereix i millorar en tot allò que estigui al nostre abast. 

Us deixem un vídeo que intenta reflectir aquesta màgia de què us n'hem parlat. 

I com sempre... Salut i molta música!