La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
Publicada el 14/7/2023
LA FiM Vila-seca obre la seva convocatòria artística per a l’edició 2024
La fira de música emergent i familiar manté actiu el seu període d’inscripcions artístiques fins al 16 d’octubre.
L’aparador i mercat de la música moderna emergent i dels espectacles musicals familiars fets a Catalunya obre la seva convocatòria de propostes fins a mitjans del mes d’octubre. 

D’una banda, la convocatòria s’adreça a grups i artistes emergents de qualsevol estil de música moderna que es troben iniciant la seva carrera. De l’altra, a companyies, grups i espectacles de música per a públic familiar.

La selecció tindrà en compte els següents aspectes: 

-La qualitat artística de les propostes pel que fa a creació.
-La interpretació i posada en escena, el seu nivell d’innovació i originalitat, el seu caràcter d’estrena i la projecció que la participació a la FiM Vila-seca pot suposar per a un projecte musical.

Les inscripcions es podran presentar únicament a través del seu web, on també s’hi troben les indicacions per tal de dur-la a terme correctament. 

La selecció final, a càrrec del director artístic de la FiM Vila-seca Martí Marfà, es coneixerà a finals de febrer de 2024. 

> Podeu ampliar-ne tota la informació aquí