La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
Publicada el 25/7/2023
El Diari de l'Educació parla del projecte Vibra
El projecte pilot d’Horta Cançó d’Autor en context educatiu, anomenat Vibra, és objecte d’un extens reportatge al seu diari en línia.
El projecte de cocreació artística entre cultura i educació que va iniciar l’equipament la passada tardor ha aconseguit dur a terme el seu objectiu: introduir la pràctica artística de la cançó al currículum escolar i assolir que els infants visquin el rol de productors culturals. 

Així doncs, l’especialitat musical de l’equipament, la cançó d’autor, ha pogut arribar fins als dos grups de cinquè de primària de l’escola Mare Nostrum,  que han tingut l’oportunitat de cocrear amb l’artista Joan Colomo diversos temes musicals i dos himnes, a més de poder interpretar-los al concert final al Centre Cívic. 

El pròxim any, però, serà l’alumnat de l'escola Pau Casals qui rebrà el cantautor Pablo Volt, conegut com el Pope per a posar en marxa la segona edició i tornar a comptar amb l’ exhaustiu treball en equip de totes les persones implicades. 

Podeu ampliar-ne la notícia aquí