La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
Publicada el 2/11/2023
El duet xilè Emilia y Pablo ens endinsa en el seu territorio de delirio
El Centre Cívic Matas i Ramis rep el duet format per Emilia Lazo i Pablo Cáceres el pròxim 17 de novembre. A més, Juliette Robles actuarà com a telonera.
Tots dos artistes ens ensenyen el seu particular territorio de delirio: un espai sense cap límit cultural, ni de forma ni de contingut, on es mescla la música amb la interpretació, els cossos i el moviment amb una dimensió cinematogràfica i el folklore llatinoamericà amb el flamenc. 

Emilia y Pablo són cantants que actuen i, alhora, actors que canten; dos artistes que fa deu anys que viuen a Madrid i que mesclen els dos gèneres d’una forma molt original. 

L’any 2021 van publicar el seu primer elapé Territorio de Delirio amb col•laboracions com la del Niño de Elche, l’argentí Martin Bruhn o la de Diego Galaz de Fetén. 

Recordeu que iniciarem la nit a les 20.00 h amb l'artista Juliette Robles, guanyadora del concurs de teloners per a aquesta ocasió. Tot seguit, a les 20.30 h, pujaran a l'escenari Emilia y Pablo

> Podeu reservar la vostra plaça clicant aquí