La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
Publicada el 15/11/2023
La Marea Lila de Rodautors celebra el 25N, Dia Internacional per a l'Eliminació de la violència envers les dones
La comissió de gènere de l´Associació Rodautors dinamitza amb una doble activitat la tarda del divendres 24 de novembre.
El pròxim 24 de novembre a partir de les 17.30 h, les noies integrants de la Marea Lila de Rodautors es posen al capdavant d´una tarda protagonitzada per dues activitats musicals. 

D´una banda, es crearà un espai de composició feminista obert per a dones i dissidències, cantautores, músiques, artistes i creadores. A través d´un conjunt de dinàmiques guiades fluiran les eines creatives de la composició per a materialitzar en missatge musical tot allò que ens fa sentir aquesta data (activitat oberta també per a dones que no formin part de l´àmbit artístic). 

De l´altra, un cop finalitzat l´espai de composició, s´iniciarà a les 20.00 h un concert de cantautores on comptarem amb les actuacions de: 

Laura Lázaro - @lauralazaromusic
Anna Barrufet -@barrufet.anna
Elena Ley - @elenaleyartist
Lara Pons - @larapons.music 
Esther Sierra - @estheresife

A més, posarem en marxa un micro obert per a les participants, dones i/o projectes liderats per dones que vulguin fer escoltar la seva música i fer més visible la lluita feminista als escenaris.

> Per a participar a l' espai de composició feminista: inscriu-te aquí 

> Per a assistir al concert: inscriu-te aquí