La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
Publicada el 9/1/2024
Hivern 2024: Horta Cançó d'Autor estrena la nova programació musical
La nova temporada arrenca amb una altra agenda de concerts a l’equipament.
El 16 de febrer a les 20.00 h, l'artista Carlota Flâneur puja a l’escenari del Matas i Ramis per a regalar-nos el seu pop delicat, dolç i ple de color, un pop que acaba creant un conjunt de cançons que gairebé freguen la perfecció i que no s’esborren de la memòria fàcilment (inscripcions disponibles a partir de l’1 de febrer al web). 

Un cop arribi el mes de març, concretament el divendres dia 1, posem en marxa amb la comissió de gènere Marea Lila de l’Associació de Rodautors una tarda de doble activitat per a celebrar el Dia Internacional de les Dones.  

D’una banda, tindrem un espai de composició feminista dirigit a cantautores, músiques i artistes a partir de les 17.30 h. De l’altra, un concert i micro obert per a dones i dissidències que vulguin compartir la seva música i visibilitzar la lluita feminista als escenaris que començarà a partir de les 20.00 h. D'aquestes activitats, ja en teniu les inscripcions obertes a l'apartat Programació