La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
Publicada el 22/2/2024
Celebrem el 8 de març amb la Marea Lila
La comissió de gènere de l'Associació Rodautors dinamitza amb una doble activitat la tarda del divendres 1 de març, amb motiu del Dia Internacional de les Dones.
El pròxim 1 de març a partir de les 17.30 h, les noies integrants de la Marea Lila de Rodautors capitanegen una tarda marcada per dues activitats musicals. 

D´una banda, es crearà un espai de composició feminista obert per a dones i dissidències, cantautores, músiques, artistes i creadores. A través d´un conjunt de dinàmiques guiades fluiran les eines creatives de la composició per a materialitzar allò que fa sentir una data tan significativa (si no formeu part de l’àmbit artístic també hi esteu convidades). 

De l´altra, un cop finalitzat l´espai de composició, s´iniciarà un concert de micro obert amb les actuacions de Sara Aldana, Laaza, Marta Mareas i Marta Kaoba. I també per a dones i dissidències (o projectes mixtos liderats per dones i/o dissidències) que vulguin compartir la seva música i visibilitzar la lluita feminista que es lliura als escenaris dia rere dia. 

Ja podeu formalitzar-ne les inscripcions. 

Espai de composició feminista: inscriu-te aquí 

Concert i micro obert: 

- Si vols venir com a espectador/a: inscriu-te aquí

- Si vols participar musicalment al micro, contacta per correu electrònic amb marealila@rodautors.com