La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
Publicada el 14/2/2024
Vibra 2024: l'escola Pau Casals inicia la preproducció del seu mockumentary
L'alumnat de 6è de primària es troba immers en un procés de producció audiovisual.
L’escola Pau Casals d’Horta va inciar el passat setembre el seu projecte Vibra, que persegueix submergir l’alumnat en un tempteig artístic en primera persona gràcies al treball conjunt entre una institució educativa i una altra de cultural. 

Pablo Volt, també conegut com a Pope i l’artista que enguany s’ha posat al capdavant del procés, ha guiat el grup d’alumnes de 6è de primària fins a la idea de la creació d’un fals documental (mockumentary), que té com a objectiu l’enregistrament d’una vivència ocorreguda a la vida real, però des de la ficció. 

Durant aquest trimestre, amb un full de ruta ja establert prèviament, es troben en el procés de la producció i la realització d’aquesta peça, que inclou fases com la direcció, guió, interpretació, banda sonora o maquillatge i vestuari, per citar-ne alguns exemples. 

La història que es narra té a veure amb la desaparició sobtada d’un professor de música que ha impartit classe a l’alumnat i del qual ningú en coneix l’existència, inclosa la mateixa escola. Tindran res a veure les peces de trencaclosques que van apareixent de forma imprevista a diferents llocs del centre educatiu? 

Un cop finalitzat el fals documental, tant el Centre Cívic Matas i Ramis com l’escola Pau Casals en faran la presentació entre els altres alumnes i concretaran, a més, la possible presentació oficial en un cinema de la ciutat de Barcelona. 

Amplieu-ne tota la informació aquí