La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
Publicada el 25/4/2024
Els concerts del circuit Horta Cor d'Autor tornen per primavera
Diferents espais del barri d’Horta s’omplen de música amb deu cantautors i cantautores, gràcies al projecte conjunt entre el Centre Cívic Matas i Ramis i la Unió de botiguers Cor d'Horta.
El barri d’Horta, estretament lligat a la cançó d’autor, torna a engegar el seu circuit musical Horta Cor d’Autor.

Des del dissabte 25 de maig, l'equipament cultural Matas i Ramis i la Unió de botiguers d'Horta impulsen aquest conjunt de deu concerts de petit format de cançó d’autor seguint una ruta per diferents espais emblemàtics del barri.   

A través del talent dels diversos artistes que configuren la programació musical d’aquest any, s’ofereix a la ciutadania una proposta cultural de qualitat alhora que es visibilitza el comerç de proximitat i es dinamitza el nostre entorn més pròxim. 

El cicle musical tallarà la cinta vermella el 25 de maig a les 18.30 h a la Plaça d’Eivissa amb el concert inaugural que protagonitzarà Lia Sampai, guanyadora el 2023 de l’última edició del concurs Horta Cançó d’Autor. 

La cantautora ens presentarà el seu nou disc Un Delta fràgil, tota una mostra de música d’arrel mediterrània, que reivindica la bellesa natural del territori i que clama pel seu abandó social i polític. 

Els nou concerts restants es duran a terme durant les tres setmanes posteriors, concretament els dijous, divendres i dissabtes fins al 15 de juny, que serà el concert de cloenda. 

> Podeu consultar-ne tota la programació aquí.