La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
Publicada el 25/4/2024
Lia Sampai talla la cinta vermella del circuit Horta Cor d'Autor
La cantautora barcelonina presenta el seu nou disc "Un Delta fràgil" en un concert que inaugura la tercera edició de l’Horta Cor d’Autor, el cicle de 10 concerts a diferents llocs del barri d’Horta.
El 25 de maig a partir de les 18.30 h, la plaça d’Eivissa s’engalana per a rebre Lia Sampai. 

L’artista, guanyadora de l’última edició del concurs Horta Cançó d’Autor (2023), presentarà en rigorós directe el seu disc Un Delta fràgil

Un concert d’aproximadament una hora que servirà per a poder degustar el talent de la barcelonina, que es presenta amb un últim treball musical sota el braç: un conjunt de cançons d’arrel mediterrània on es reivindica la bellesa natural d’aquest territori i s’evidencia el seu abandó social i polític.

Lia Sampai s’endinsa en el món de la música l’any 2017, quan decideix fer visible davant del públic el seu talent en diversos certàmens de música d’autor, entre els quals el Concurs de Cantautors/es d’Horta-Guinardó, que guanyarà tres edicions més tard. 

Inspirada sempre en la nova cançó i la cançó francesa, la cantautora farà un recorregut pel seu Delta, nucli de les seves experiències vitals i arrel de les seves  composicions. 

Recordeu que la resta de concerts es duran a terme els dijous i divendres (18.30 h), i els dissabtes (12.00 h), des del 30 de maig fins al 15 de juny sense cap tipus d’inscripció prèvia. 

> Podeu consultar-ne tota la programació aquí