La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
Publicada el 22/5/2024
L'alumnat de l'escola Pau Casals estrena oficialment el seu mockumentary, "Nuestro recuerdo"
L’alumnat de 6è de primària de l’escola del barri d’Horta presentarà a l’equipament la peça audiovisual en què hi ha estat treballant durant tot el curs 2023-2024.
Després d’un curs escolar en què el programa Vibra ha impulsat novament un procés de cocreació artística, els i les alumnes presenten la seva peça audiovisual, aquest cop un fals documental. 

L’objectiu ha estat enregistrar una vivència ocorreguda a la realitat, però des de la ficció. El grup d’estudiants, per la seva banda, s’ha encarregat durant tots aquests mesos de la preproducció i producció de l’enregistrament, sempre sota la direcció del músic Pablo Volt, més conegut com a Pope

Entre les fases que s’han treballat en el procés, n’han figurat de diferents, com ara: direcció, guió, interpretació, fotografia, maquillatge i vestuari o composició de la banda sonora, entre d’altres. 

Altres llocs, a més de l’escola, també han col•laborat a l’hora de fer possible el mockumentary, com és el cas de l’Associació sonora Mutan Lab, que n’ha possibilitat la gravació de la banda sonora o el cinema Zumzeig, que n’ha acollit la preestrena.  

El fals documental explica la història d’un grup d’alumnes que rep classes d’un professor de música que desapareix sobtadament. Un cop no el tornen a veure més, l’alumnat pregunta a l’escola, però des del centre educatiu se’ls diu que no saben qui és i que mai ha figurat entre el seu equip docent.

La projecció final, que es durà a terme el dissabte 8 de juny a les 12.00 h, n’aclarirà el misteri.