La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
Publicada el 20/6/2024
L'escola Pau Casals conclou el projecte Vibra amb la presentació de "Nuestro recuerdo"
L’alumnat de sisè de primària visiona amb les seves respectives famílies el fals documental en què hi ha treballat durant el curs lectiu.
Finalment, va arribar el gran dia per al grup d’estudiants. 

Després de més de vuit mesos de sessions setmanals i l’objectiu de crear un mockumentary amb el guiatge del músic Pablo Volt, la classe va veure i presentar la seva peça audiovisual davant de les atentes mirades i preguntes del públic. 

La sessió de cinema va permetre visionar amb atenció la història fictícia de la desaparició d’un professor de música i les reaccions posteriors dels seus alumnes, que viuen de forma sorprenent i misteriosa el fet que la mateixa escola els respongui que el docent mai ha figurat entre el seu equip. 

Preproducció, producció i postproducció han estat les diverses fases a les quals s’han hagut d’enfrontar els preadolescents per tal de conèixer i viure un rol actiu en aquest primer descobriment del territori de les arts. 

Entre altres aspectes s’han encarregat de la direcció, guió, interpretació, fotografia, maquillatge i vestuari o composició de la banda sonora, per exemple. 

Recordem que Vibra: Horta Cançó d’Autor en context educatiu és un projecte impulsat pel Centre Cívic Matas i Ramis, l’ ICUB, el Consorci d’Educació i el Districte d’Horta-Guinardó, que ja compta amb dues edicions i que té com a motor principal la incursió en el terreny artístic des de l’aprenentatge experiencial.