La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
Publicada el 21/6/2024
“Nuestro recuerdo” viu el dia de la seva estrena oficial en una jornada plena d’emoció.
El passat mes de juny, l’alumnat de sisè de primària de l’escola Pau Casals va presentar la seva peça audiovisual davant de famílies, docents i mediadors.
Un ambient de nervis i il•lusió impregnava la sala d’actes de l’equipament, el matí del dissabte 8 de juny. 

Aquell dia era l’assenyalat per a l’estrena del fals documental “Nuestro recuerdo”, i el grup d’estudiants estava impacient per a presentar i visionar l’edició final del producte. 

La sessió de cinema va arrencar amb la presentació del director del Centre Cívic Matas i Ramis, Xavier Gimeno, que va ressaltar l’esforç dels estudiants en un procés que va iniciar-se el setembre del passat any.  D’altra banda, el músic Pablo Volt, que ha guiat i orientat tot el procés, i la directora de l’escola, Lluïsa Llenas, també subratllaven el talent del grup classe.  

Tot seguit, després de la projecció, els preadolescents van respondre les preguntes que el públic els formulava sobre les accions i tasques que han hagut de dur a terme durant el curs. Va ser un espai on tot el grup va poder expressar-se i explicar tant la feina desenvolupada com les emocions viscudes. 

Entre somriures i emotivitat a flor de pell, l’alumnat era conscient que havia viscut la seva primera incursió plenament activa en el món de les arts. Tota una experiència que difícilment podran oblidar, i que van concloure amb una festa ben merescuda. 

Per a comprendre millor tot plegat, la millor opció és reflectir en un teaser la jornada de l’estrena. Només haureu de clicar-ne el play.  


També podeu veure el mockumentary complet aquí