La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
28/5/2021
Un concert, una gimcana (i molt més...).

UN CONCERT, UNA GIMCANA I MOLT MÉS...

Benvolgudes Famílies, aquest juny és el mes del Concurs de Cantautors/es i ho volem celebrar com cal, amb tots vosaltres. 

Hi podeu participar de dues maneres. Amb la supergimcana que us hem preparat, o bé, assistint al concert que se celebrarà el mateix dia del lliurament dels tres premis.  

En cas que només vulgueu participar venint al concert, haureu d’inscriure-us a través del següent enllaç: 

https://matasiramis.inscripcionscc.com/MiramModular/buscador/buscador.jsp?g=1&c=11&t=CE&f=01

Si únicament participeu a la gimcana, no us cal inscripció prèvia, només haureu de llegir-vos detingudament les bases que us adjuntem a continuació:


BASES GIMCANA HORTA COR D’AUTOR

Convoquem a les famílies molones d’Horta! 

Tenim un repte per a vosaltres! Poseu-vos la gorra i la pipa de Sherlock Holmes i... sortiu al carrer a trobar les respostes a les preguntes que us farem!  Us proposem una gimcana trepidant pel Cor d’Horta per a descobrir els nostres semifinalistes del Concurs de Cantautors/es d’enguany. Un cop tingueu totes les respostes, entrareu en un sorteig on hi ha tres premis en joc.  


COM HI PUC PARTICIPAR?

?? 1r pas: Pots recollir el passaport (dels llocs i preguntes) al Centre Cívic, al Cor d’Horta o als comerços  que hi participen per a iniciar la gincama. 

?? 2n pas: Porta aquest passaport als vint establiments assenyalats, escaneja el codi QR per a descobrir la pregunta i investigar-ne la resposta al pòster que trobaràs a cada establiment del seu semifinalista apadrinat.  Apunta la resposta al passaport i fes que te'l segellin a l’espai adreçat per a cadascun dels establiments. 

?? 3r pas: Un cop tinguis el passaport segellat i comptis amb totes les respostes, porta-la al Centre Cívic per a poder participar en el sorteig. 

A PARTIR DE QUAN HI PUC PARTICIPAR? 

A partir del dia 5 de juny i fins a l´11 del mateix mes es podran venir a recollir els passaports al Centre Cívic Matas i Ramis. 

Els passaports els haureu de lliurar al Centre Cívic Matas i Ramis el dissabte 12 de juny a les 12.30 h. 


QUINS SON ELS PREMIS?

Des del Centre Cívic Matas i Ramis, i amb el suport de l´Associació de Comerciants del Cor d´Horta, apostem per la promoció i la dinamització de les famílies a través del nostre concurs més icònic, el Concurs de Cantautors d´Horta-Guinardó. Se sortejaran tres gran premis entre totes les famílies participants que hagin assolit el repte. 

?? 1r Premi: Un bo de compra per valor de 100€  per a gastar a la xarxa de botigues del COR D’HORTA + una bossa de mà amb el logotip d´HORTA CANÇÓ D’AUTOR + dos tallers gratuïts de la programació de Tardor 2021. 

?? 2n Premi: Un bo de compra per valor de 75€ per a gastar a la xarxa de botigues del COR D’HORTA + una bossa de mà amb el logotip d´HORTA CANÇÓ D’AUTOR + un taller gratuït de la programació de Tardor 2021.

?? 3r Premi: Un bo de compra per valor de 50€ per gastar a la xarxa de botigues del COR D’HORTA + una bossa de mà amb el logotip d´HORTA CANÇÓ D’AUTOR + un taller gratuït de la programació de Tardor 2021.    


El lliurament al Centre Cívic Matas i Ramis de cadascun dels passaports degudament emplenats es premiarà amb un regal especial per a cada participant. 

Els bons de compra s’hauran de bescanviar als comerços o serveis abans del 31 d’octubre de 2021.


I LES PERSONES PARTICIPANTS?

Podran participar en el sorteig totes aquelles famílies que formin un grup mínim de dues persones, una de les quals sigui major d’edat. Poden ser relacions parentals o d’amistat, entre d´altres. Les famílies son diverses, i ens encanta que sigui així. 

És imprescindible omplir la butlleta amb les dades personals d’un dels membres del grup (major d’edat) amb: nom, cognoms, telèfon i adreça electrònica. 

Així mateix, quan el passaport  ja tingui totes les respostes amb els espais segellats s’haurà de lliurar al Centre Cívic Matas i Ramis.

En cas que el passaport resulti premiat en el sorteig final, la persona guanyadora haurà de lliurar el seu DNI per tal de recollir el premi. 

Una família només pot participar amb una butlleta-mapa-ruta. 

En cas que es comprovi que el passaport tingui un error en les respostes, quedarà automàticament desqualificada del sorteig. 


QUIN DIA SERÀ EL SORTEIG? I AMB CONCERT INCLÒS! 

El sorteig es durà a terme el mateix dissabte, 12 de juny, a les 12.30 h, amb l’entrega dels passaports. L´encarregat del lliurament dels premis serà el nostre estimat Ernest Corderoure, qui estarà acompanyat de la música de Roigé (Roger Canals), cantautor que ens regalarà un concert fresc i participatiu.  Tot plegat es farà  a la Sala d’Actes del Centre Cívic Matas i Ramis. 

En cas que algun grup participant no hagi assistit al sorteig de forma presencial i hagi resultat guanyador, el Centre Cívic el contactarà per a informar-lo del resultat.

Tots els grups participants del sorteig autoritzen, perquè n´han estat informats, a la publicació de les seves dades en els canals habituals de comunicació i xarxes socials en cas que hagin estat guanyadors del premi.


ESTABLIMENTS PARTICIPANTS

AGP Foto: Carrer Llobregós, 4

Calçats Esmeralda: Carrer Mestre Serradesanferm, 1

Collell: Carrer Tajo, 69-71

El gat Pirata: Carrer Tajo, 56

Espai Dolç: Carrer Horta, 55

Ferreteria i Llar Marimon: Carrer Sanpere i Miquel, 35

Gemma Fradera BCN: Carrer Dante Alighieri, 10

Hortaclic: Carrer Baixada de la Plana, 3

Joguines i Regals Moliné: Carrer Plaça d'Eivissa, 6 local 3 (Interior Galeries Horta) 

Les Herbes d'Horta: Carrer Lletres, 12

Les Mandolines d’Horta: Carrer Horta, 73

Llibreria i Papereria Eivissa: Plaça d'Eivissa, 7

Lluna de Paper: Carrer Feliu i Codina, 6

Loteria Dante: Carrer Dante Alighieri, 77

Més Salut Wellness & CrossFit Horta : Carrer Dante Alighieri, 6

Naturhouse Horta:: Carrer Dante Alighieri, 45

Núria Jordán: Plaça d'Eivissa, 16

Perfumeria Gints: Carrer Passeig Maragall, 419

Start Up Centre d'Estudis: Carrer Cartellà, 157

Stefano: Carrer Baixada de la Plana, 33


MODIFICACIÓ DE LES BASES I LES CONDICIONS 

L´organització es reserva el dret a modificar les condicions de les bases, així com les condicions del sorteig, sempre que hi hagi una causa justificada. A més, es compromet a comunicar-ho amb prou antelació.  


PUBLICACIÓ DE LES BASES

Les bases es publicaran al web amb l'inici de la campanya i restaran visibles durant tot el període assenyalat https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/matasiramis i https://corhorta.com

La participació, per tant,  implicarà l’acceptació íntegra d’aquestes bases reguladores. En el supòsit que la persona participant no vulgui acceptar alguna d’aquestes condicions, la seva participació es considerarà nul·la.