La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
15/11/2021
Canvien els temps, i ens adaptem.
El 21 de març de l´any 2011 va néixer una pàgina de Facebook que duia per nom “Concurs de Cantautors d'Horta-Guinardó". Ara, gairebé onze després, hem decidit que és el moment de mudar-nos a un altre lloc.
Després de reflexionar-hi molt, entenem que actualitzar-nos no només passa per introduir noves propostes i horitzons en el Concurs, sinó també per saber on ens vol trobar el cantautor/a i de quina manera. 

Ens traslladem i deixem aquesta pàgina de Facebook, que tantes alegries (i alguna pena) ens ha deixat en aquests onze anys. A partir de l´1 de gener del 2022 ens trobareu al nostre Instagram oficial @hortadautor per continuar fent allò que tant ens agrada: descobrir nous talents musicals i donar-los la projecció que es mereixen. 

No oblideu seguir-nos per a conèixer totes les notícies i novetats. Nosaltres us hi esperem amb moltes ganes i amb els micros plens de música d'autor. 

Gràcies per tot i per tant. 

Coordinació Horta Cançó d'Autor.