La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
15/9/2022
S´inicia un concurs de teloners per a una nit especial
Horta Cançó d´Autor i Barcelona Districte Cultural busquen un teloner/a per al pròxim concert d´Alba Morena a mitjans de novembre.
El dia 18 de novembre tindrem el concert d´Alba Morena en rigorós directe, la nostra darrera guanyadora del Concurs Horta Cançó d´Autor 2021. I volem que tu siguis el teloner/a que obri una nit tan especial. 

Quin serà el període de presentació de candidatures? 
Del 18/9 al 10/10 fins a les 23.59 h

Què necessites saber?
# L´estil de música i format del grup són lliures. Ara bé, tindran preferència propostes de cantautors/es o grups de petit format. 

# El guanyador o guanyadora actuarà el divendres 18 de novembre a les 20.00 h al Centre Cívic Matas i Ramis interpretant un màxim de 5 cançons en 30 minuts.
 
# Els interessats i interessades han d´enviar la seva candidatura a concurs@hortadautor.cat i adjuntar la següent informació: 

     -Nom del grup o cantautor/a
     -Components i instruments
     -Requisits tècnics
     -Àudio o vídeo amb mínim una cançó d´autoria pròpia 
     -Nom i telèfon de contacte 

# L´equip d´Horta Cançó d´Autor exercirà de jurat i, d´entre totes les propostes rebudes n´escollirà un/ guanyador/a i un suplent. L´11 d´octubre es publicarà el resultat a la pàgina web i Instagram, a més de comunicar-se al guanyador/a. 

# Els participants han de ser majors de 18 anys. 

# El guanyador/a rebrà una compensació econòmica de 150€ per la seva actuació.