La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
3/11/2022
Alba Morena encapçala la nit de les veus femenines
S´acosta un dels concerts més especials dels últims temps al nostre equipament.
Ben aviat rebrem a dalt de l´escenari Alba Morena, la nostra última guanyadora del Concurs Horta Cançó d´Autor de l´any 2021. Però abans també serem testimonis del talent musical de la cantautora maresmenca Anna Murillo, guanyadora del concurs de teloners que van dur a terme Horta Cançó d´Autor i Barcelona Districte Cultural. 

Alba Morena ens presentarà el seu primer treball autoeditat “Las Dos Edades”, un viatge conceptual i artístic que podem resumir com el relat del trànsit de la infància fins a la maduresa, on aborda aborda temes com el suïcidi, el dol, l’amor tòxic i la consciència-herència familiar entre uns i altres. 

I no només serem testimonis d´això, també veurem la interrelació que s´estableix entre diferents gèneres: des de l’electrònica a la música urbana tot passant per la música clàssica, el flamenco i els gèneres alternatius.

La màgia està assegurada. 

Podeu fer la vostra inscripció aquí