La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
9/11/2022
La Marea Lila de Rodautors commemora el 25N
La comissió de gènere de l´Associació Rodautors dinamitza amb una doble activitat la tarda del divendres 25 de novembre, Dia Internacional per a l´eliminació de la violència envers les dones.

El pròxim 25 de novembre a partir de les 18.00 h, les noies integrants de la Marea Lila de Rodautors es posen al capdavant d´una tarda protagonitzada per dues activitats musicals. 

D´una banda, es crearà un espai de composició feminista obert per a dones i dissidències, cantautores, músiques, artistes i creadores. A través d´un conjunt de dinàmiques guiades fluiran les eines creatives de la composició per a materialitzar allò que fa sentir una data tan especial (activitat oberta també per a dones que no formin part de l´àmbit artístic). 

De l´altra, un cop finalitzat l´espai de composició, s´iniciarà un micro obert per a les participants, dones i/o projectes liderats per dones que vulguin fer escoltar la seva música i fer més visible la lluita feminista als escenaris. 


Ja podeu fer les vostres inscripcions.

- ESPAI DE COMPOSICIÓ FEMINISTA: inscriu-te aquí

- MICRO OBERT:  

> Si vols venir com a espectadora: inscriu-te aquí

> Si vols participar musicalment al micro: contacta amb marealila@rodautors.com