La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
Publicada el 27/2/2023
Celebrem el 8M amb la Marea Lila de Rodautors
La comissió de gènere de l´Associació Rodautors dinamitza amb dues activitats la tarda del divendres 10 de març
El pròxim 10 de març a partir de les 18.00 h, les noies integrants de la Marea Lila de Rodautors capitanegen una tarda marcada per dues activitats amb la música com a protagonista. El motiu? La celebració del 8 de març, Dia Internacional de la Dona. 

D´una banda, es crearà un espai de composició feminista obert per a dones i dissidències, cantautores, músiques, artistes i creadores. A través d´un conjunt de dinàmiques guiades fluiran les eines creatives de la composició per a materialitzar allò que fa sentir una data tan significativa (activitat oberta també per a dones que no formin part de l´àmbit artístic). 

De l´altra, un cop finalitzat l´espai de composició, s´iniciarà un concert de micro obert amb les actuacions de Marina Dósem, Marta Gin, Amaiah, Laura Galera i Mabel Flores

I també per a dones i dissidències (o projectes mixtos liderats per dones i/o dissidències) que vulguin compartir la seva música i visibilitzar la lluita feminista que es lliura als escenaris dia rere dia. 


Ja podeu formalitzar-ne les inscripcions.

- ESPAI DE COMPOSICIÓ FEMINISTA: inscriu-te aquí 

- MICRO OBERT:  

> Si vols venir com a espectador/a: inscriu-te aquí

> Si vols participar musicalment al micro: contacta per correu electrònic amb marealila@rodautors.com