La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
Publicada el 19/4/2023
El circuit de concerts Horta Cor d'Autor torna per primavera
Diferents espais del barri d' Horta floreixen amb les propostes musicals de deu cantautors i cantautores.
El barri d’ Horta, estretament lligat a la cançó d’ autor, inicia un any més el seu circuit musical Horta Cor d’ Autor.

Des del dissabte 6 de maig, l'equipament cultural Matas i Ramis i la Unió de botiguers Cor d’ Horta impulsen aquest conjunt de deu concerts de petit format de cançó d’ autor per diferents espais simbòlics del barri. 

A través de la música i el bon flow dels diversos artistes que estableixen la programació musical d’ enguany, es persegueix l’ objectiu d’ oferir a la ciutadania una proposta cultural de qualitat mentre es visibilitza el comerç de proximitat i es dinamitza el barri. 

El cicle musical donarà el seu tret de sortida el 6 de maig a les 18.00 h a la Plaça d’ Eivissa amb el concert inaugural a càrrec de l’ artista Joan Colomo. Els nou concerts restants es duran a terme durant les tres setmanes posteriors, concretament els dijous, divendres i dissabtes fins al 27 de maig, que serà el concert de cloenda.
 
Aquest circuit és l’ avantsala del concurs biennal Horta Cançó d’ Autor, que aquest any viurà la seva 21a edició i escollirà el seu pròxim guanyador/a durant els dies 16, 17 i 18 de juny.  

Podeu consultar-ne tota la programació aquí.