La web de Horta Cançó d'Autor fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ
Vibra 2022-23
Escola Mare Nostrum - projecte pilot
Vibra és el projecte de cocreació artística impulsat pel Centre Cívic Matas i Ramis, l’ ICUB, el Consorci d’Educació i el Districte d’Horta-Guinardó que uneix una institució educativa i una institució cultural. 

La voluntat de compartir amb els infants un procés de creació artístic basat en l’aprenentatge experiencial i on es defuig la metodologia més acadèmica per a explorar el territori més artístic han estat els motors del projecte. 


Una incursió en el terreny artístic 

L’any 2022-2023, Vibra engega el seu camí al costat de l’escola Mare Nostrum amb el músic, cantautor i productor Joan Colomo al capdavant. Al llarg d’aquest curs, l’alumnat de 5è A i B i el seu professorat s’han submergit en un procés que els ha donat l’oportunitat de tenir la seva primera experiència artística. 

Escriure la lletra, buscar els arranjaments més adients, fer el disseny del seu senzill i acabar produint una cançó han estat alguns dels ingredients d’aquest viatge, marcat per la química entre Joan Colomo i els nens i nenes. 


Dotze cançons, un concert i dos videoclips 

El fruit de tot aquest recorregut s’ha materialitzat en: 

-Un llistat de reproducció a Bandcamp

-Els himnes El Mare Nostrum mola i El Mare, la nostra escola, creats en grup per a l’escola amb els seus respectius videoclips. 

-Un concert dins de la programació Horta Cançó d’Autor del Centre Cívic Matas i Ramis en l’avantsala del concurs biennal de cantautors/es. 

-Un grapat de moments inoblidables.